Mi az a perkusszív terápia?

Mi az a perkusszív terápia?

A perkuszív terápia egy lágyrészfájdalmak kezelésére szolgáló masszázstechnika. Gyakran alkalmazzák olyan masszázspisztoly segítségével, amely erős impulzusokat és rezgéseket ad az izomszövetnek.

A masszázspisztoly (vagy ütőpisztoly) gyors ütésekkel serkenti az izmok véráramlását, ami segíthet a fájdalom enyhítésében, a mozgástartomány javításában, a rugalmasság javításában és a sérülésekből való felépülésben.

Jótékony hatású az ütögető terápia?


Igen, az ütögető terápia jót tesz Önnek, ha helyesen és biztonságosan alkalmazzák. Az impulzusok és rezgések serkentik a véráramlást, ami sokféleképpen előnyös lehet az izmok jó formában tartása szempontjából. Tudományosan bizonyított továbbá, hogy segít enyhíteni az edzés utáni DOMS (késleltetett izomfájdalom) hatásait, de segít az általános fájdalmak és merevség esetén is.

Mélyebbre tud hatolni az izomba, mint egy hagyományos masszázs, és technikailag minden munkát elvégez helyetted, így nem kell annyi erőfeszítést tenned a regenerálódás és a jótékony regenerálódás érdekében.

Megfelelő Önnek a masszázspisztoly?


Az ütőmasszázs pisztoly használata igazán jótékony hatással lehet az izmaira. Amikor mindennap használjuk az izmainkat, folyamatosan nyomást gyakorolunk rájuk. Egy masszázspisztoly segíthet a vér áramlásában és abban, hogy a legjobb funkcionális állapotban tartsa őket. Ez egy hasznos masszázseszköz, amelyet a saját tempójában használhat.

A FlexGun masszázspisztoly a rendszeres fizioterápiás találkozók kiegészítéseként használható, és 6 különböző tartozékkal és 10 sebességgel testre szabható, hogy megfeleljen az Ön egyéni igényeinek. Mivel eddig elolvastad blogunkat, ezért szeretnénk egy kedvezményt adni neked: a BLOG10 kuponkóddal most 10%-kal olcsóbban vásárolhatod meg termékeinket.

Az ütőmasszázs pisztolyba való befektetés nagyszerű módja annak, hogy otthonról, kényelmesen kezelje a fájó izmokat, és rendkívül költséghatékony a professzionális sportmasszázs árához képest.


Biztonsági figyelmeztetések az ütőmasszázs pisztollyal történő ütőmasszázs alkalmazásakor:

 

  • Ne használja a C4-es szint felett.
  • Ne használja a nemi szervek területén.
  • Ne használja nyílt sebeken, műtét után a varratok eltávolítása előtt, vagy ha a terület még nem teljesen gyógyult be.
  • Ne használja a has és a hát alsó részén terhes nőknél.
  • Ha a FlexGun használata során fájdalmat érez a vesetájékon, azonnal hagyja abba a használatát, és forduljon orvoshoz.
  • Ha csontnyúlványok közelében alkalmazza, használjon megfelelő rögzítést.
  • Ne használja, ha pacemakerrel rendelkezik, ha vérnyomáscsökkentő gyógyszert szed, vagy ha korábban embóliája volt.
Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.