Rólunk

Dán cég vagyunk, amelyet három fitneszrajongó alapított: Adam, Tomáš és Jakub, akik szeretik a sportot, és tudják, milyen fontos az erős, rugalmas és egészséges test. Több mint 10 éves tapasztalattal azért társultunk, hogy segítsünk másoknak életmódjukat javítani, hogy ők is teljes mértékben élvezhessék az életet fizikai korlátozások, szükségtelen sérülések és fájdalom nélkül.

2017-ben Tomáš hátfájást kezdett tapasztalni, elsősorban a nehéz edzések, a fizikai teljesítmények utáni nem megfelelő regeneráció és a nyújtás hiánya miatt. Az edzők gyakran emlékeztették Tomást, hogy nyújtson edzés után. Több szakképzett csontkovács és gyógytornász általi rehabilitáción és sérüléseinek kezelésén is átesett. Amikor Tomáš újra készen állt az edzésre, immár tágabb testtudatossággal, a StretchFit™ koncepció nagyrészt kialakult.

Az edzés közbeni vagy a hétköznapi sérülések elkerülhetők nyújtógyakorlatokkal/ megfelelő regenerációval és életmóddal. Idővel rájöttünk, hogy mennyi nyújtó segédeszköz javíthatja a nyújtógyakorlatok és a felépülés hatékonyságát, és olyan termékeket találtunk, amelyeket mi magunk is napi szinten használunk.

 


Mára az edzéskiegészítő kínálatunk olyan felszerelésekből áll, amelyekkel mi magunk is kiváló eredményeket értünk el. Gyűjtrményünk bővítése előtt jelentős időt szánunk az adott termékek hatékonyságának értékelésére, nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és a praktikumra. Számunkra fontos, hogy termékeinket az edzés formájától és intenzitásától függetlenül használhassa, továbbá létfontosságú, hogy termékeink valóban segítsenek Önnek, és lehetővé tegyék a komolyabb korlátok nélküli életet.

Legyen óvatos, és ne felejtsen el nyújtani tornázás vagy edzés után :)

Üdvözlettel
Team StretchFit™

Partnereink: