Segíthet a masszázs pisztoly a narancsbőr eltávolításában?

Segíthet a masszázs pisztoly a narancsbőr eltávolításában?

EBBEN A CIKKBEN MEGTUDHATJA:

1. Mi az a cellulit?
2. Mi okozza a narancsbőrt?
3. Mi a narancsbőr?
4. Hogyan kell helyesen használni a FlexGun™-t a cellulit ellen?

Ebben a cikkben áttekintjük, mi teszi a masszázspisztolyt hatékony eszközzé a cellulit ellen, valamint azt, hogy a vibrációs terápia hogyan képes jelentősen csökkenteni a cellulitot.

Ahhoz, hogy megértsük, miért működnek a masszázspisztolyok, először is pontosan tudnunk kell, mi is az a cellulit, és mi okozza azt valójában.

1. MI IS AZ A CELLULIT?

A cellulit egy gyakori bőrbetegség, amely elsősorban nőknél fordul elő (bár férfiaknál is előfordul), és amely a bőr apró foltjait gödröcskés megjelenésűvé teszi.

És bár sokan azt gondolják, hogy a túlzott bőr alatti zsírréteg jele, az igazság az, hogy a cellulit minden alkatú és méretű embernél megtalálható.


Celulitida

Legtöbbször a cellulit a combon vagy a fenéken található. Ha önnek is van cellulitise, ne ijedjen meg. Ártalmatlan, és alapvetően csak egy bizonyos kozmetikai egészségügyi állapot.


Bár teljesen ártalmatlan - sokan döntenek úgy, hogy enyhítik vagy visszafordítják az állapotot. Szerencsére erre az állapotra a masszázspisztoly kiváló segítő, szórakoztató és pihentető egyszerre.


2. MI OKOZZA A NARANCSBŐRT?


A narancsbőrrel kapcsolatos leggyakoribb tévhit, hogy azt a túlzott bőr alatti zsír okozta. A valóságban a cellulitot gyakran azok "szenvedik el", akiknek a testében viszonylag alacsony a bőr alatti zsír aránya.
A cellulit a bőr alatti szövetben keletkezik, azon a területen, ahol a nyirokerek végződései találhatók. Ha nincs elegendő vízelvezető keringés, a víz felhalmozódik ebben a sejtközi térben, és ez a folyamat befolyásolja a bőr alatti zsír eloszlását.
Amikor a zsírsejtek felhalmozódnak, természetes módon nyomást kezdenek gyakorolni a bőrre. Következésképpen úgy tűnik, hogy "megfeszítik a zsinórokat", amelyek a bőrt az izomhoz kötik, és a végeredmény maga a kozmetikai jelenség - a cellulit.


Bár nem ismerjük teljesen a kezdeti zsírfelhalmozódás minden okát, számos olyan tényező van, amely növeli ennek valószínűségét. Messze a legelterjedtebb tényező egyszerűen a női lét, mivel a nők túlnyomó többsége tapasztalt már életében cellulitot.


Problem s celulitidou

Ez egyszerűen annak köszönhető, hogy a zsír eloszlik a női testben. A genetika vagy a hormonális fogamzásgátlók használata szintén nagyon nagy szerepet játszik ebben a folyamatban.

Végső soron a zsírraktározást szabályozó hormonoktól, például a katekolaminoktól függ. Ezek a cellulit megjelenését befolyásoló hormonok egyénenként változnak a fent említett genetikától és nemtől függően.

3. ÜTŐTERÁPIA A NARANCSBŐR ELLENI KÜZDELEMBEN

A krémektől a műtétekig számos lehetőség van a narancsbőr csökkentésére vagy eltüntetésére. Mindezek a lehetőségek azonban alapvetően különböznek egymástól a végrehajtás és a cellulitkezelés teljes költségei tekintetében.


Logikusan a műtét a legköltségesebb és legnehezebb lehetőség az összes közül. A narancsbőr krémekkel történő kezelése szintén rendszeres befektetést igényel, mivel ezek a kozmetikai termékek általában drágák, és elég gyakran kell megvásárolni őket. Nem titok, hogy egyes nők néhány év alatt több ezer eurót költenek ilyen módon, minimális végeredménnyel.

Egy masszázspisztoly ezzel szemben egyszeri befektetés (persze csak akkor, ha elkerüljük az olcsó utánzatokat).


Perkusivna terapia a celulitida

Az ütésterápia elve a vibráció és a mély szöveti masszázs.
Ez a folyamat a masszírozott terület azonnali jobb keringését eredményezi, aminek következtében a szervezeted hatékonyabban bontja le a bőr alatti zsírsejteket, amelyek nem halmozódnak fel feleslegesen egy helyen.
Mivel a narancsbőr megjelenését elsősorban a bőr alatti zsírsejtek okozzák, amelyek nyomják a bőrt, a bőr alatti zsír hatékonyabb eloszlása csökkenti a bőrre nehezedő nyomást - és így megszünteti a narancsbőr megjelenését.

4. A FLEXGUN™ MEGFELELŐ HASZNÁLATA A NARANCSBŐR ELLEN


A cellulit kezelése masszázspisztollyal nagyon egyszerű. A masszázspisztoly egyik legnagyobb előnye, hogy a kezelést tökéletes pontossággal lehet alkalmazni.


5 szabály "Hogyan kell használni a masszázspisztolyt cellulit ellen":

  • Célozza a masszázspisztolyt pontosan az érintett területre.
  • Válasszon lassú sebességet és alkalmazzon mérsékelt nyomást
  • Legalább 60 másodpercig masszírozza a célterületet
  • Körkörös mozdulatokkal masszírozzon
  • Kerülje a közvetlen masszírozást a csontok és ízületek területén.

Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a masszázspisztolyból, és megfelelően fektesse be a pénzét, az is fontos, hogy meggyőződjön arról, hogy a megfelelő masszázspisztolyt használja. Elvégre egy ilyen befektetésnél mindenki szeretne biztosra menni, hogy egyszer és utoljára csinálja meg!

Pomoc s celulitidou

A legfontosabb dolgok, amelyeket ebben az esetben figyelembe kell venni, a teljesítmény, a könnyű használat és a megbízhatóság.


A StretchFitnél a FlexGun™ és a FlexGun™ GO kifejlesztésekor a kezdetektől fogva arra összpontosítottunk, hogy eszközeink e tekintetben magas színvonalúak legyenek, ugyanakkor a hétköznapi emberek - és nem csak a sportolók - számára is megfizethetőek legyenek.

Mivel eddig elolvastad blogunkat, ezért szeretnénk egy kedvezményt adni neked: a BLOG10 kuponkóddal most 10%-kal olcsóbban vásárolhatod meg termékeinket.

KÖVETKEZTETÉS


Bár a cellulit ártalmatlan, a vele való foglalkozás frusztráló lehet. Ez a fő oka annak, hogy oly sokan műtétnek vetik alá magukat, vagy drága krémeket vásárolnak, hogy megszabaduljanak a cellulittól.

Szerencsére egy masszázspisztollyal és az ütögető terápia segítségével valóban nincs szükség olyan drasztikus intézkedésekre, mint a műtét. A megoldás ráadásul viszonylag olcsó és szó szerint bárki számára könnyen alkalmazható :)

Források:


https://en.wikipedia.org/wiki/Catecholamine
https://cs.wikipedia.org/wiki/Celulitida
https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/cellulite/symptoms-causes/syc-20354945
https://my.clevelandclinic.org/health/diseases/17694-cellulite
https://elements.envato.com/photos/celullite
https://blog.hydragun.com/5-scientific-reasons-percussive-therapy-works/

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.