Hogyan kell megfelelően használni a FlexPillow™ masszázspárnát?

A Flex Pillow™ egy beépített akkumulátorral ellátott masszázspárna, amely segít Önnek abban, hogy pontosan az Ön igényeinek megfelelő masszázzsal kényeztesse magát. Az akár 3 állítható intenzitási szint, az infravörös fény és az erőteljes motor mélyen behatol az izmokba, és azonnali megkönnyebbülés érzését nyújtja. Feltételezzük, hogy már pontosan tudja, mire való a FlexPillow™ masszázspárna, ezért beszéljünk a használatáról.

Hogyan kell használni a FlexPillow™ masszázspárnát?

Töltés

Először is fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a FlexPillow™ masszázspárna fel van-e töltve. Ha most csomagoltad ki először a FlexPillow™ masszázspárnát, akkor van rá esély, hogy nem 100%-ban feltöltött, ezért érdemes addig csatlakoztatni, amíg nem látod a zöld fényt.

Ha a FlexPillow™ teljesen lemerült, körülbelül 90 percig tart, amíg 100%-ra feltöltődik. Teljesen feltöltve az akkumulátor élettartama 1,5 óra. Ha úgy érzi, hogy ez a masszázspárna kissé veszített az erejéből, az azért van, mert majdnem teljesen lemerült, és jó, ha újra feltölti.

Vezérlés

Hogyan kell megfelelően használni a FlexPillow™ masszázspárnát?

1. POWER gomb

Nyomja meg a gombot a FlexPillow™ masszázspárna be- vagy kikapcsolásához.

2. DIRECTION gomb

Nyomja meg a gombot a masszázsfejek forgási irányának megváltoztatásához. Ez a masszázspárna rendelkezik az automatikus irányváltás intelligens funkciójával is, ami azt jelenti, hogy a forgásirány 5 percenként automatikusan változik.

3. HEAT gomb

Nyomja meg a gombot az infravörös fűtés be- vagy kikapcsolásához (megjegyzés - a bekapcsolás után kb. 3 percig tart, amíg a hőérzetet érezni fogja).

4. SPEED gomb

A gomb megnyomásával megváltoztathatja a masszázsfejek forgási sebességét és ezáltal a masszázs intenzitását is. Három sebesség közül választhat.


A FlexPillow™ a test mely részeire alkalmas?

A FlexPillow™ masszázspárna kiválóan alkalmas a relaxációra:

  • A nyak
  • Hát
  • Combizomzat
  • Vádli
  • Sétált
  • Tenyér

Mikor ne használjunk masszázspárnát?

1. Bőrbetegségben vagy nyirokcsomó-gyulladásban szenvedő betegek. Javasoljuk, hogy forduljon orvoshoz.

2. A magas vérnyomásban vagy vérszegénységben szenvedő betegeknek különös figyelmet kell fordítaniuk arra, hogy ne helyezzék a terméket a nyaki verőér közelébe, hogy ne gyorsítsák fel a véráramlást.

3. A törés és az ízületi ficam kezdeti szakaszában.

4. Nyílt sebek, horzsolások vagy összevarrt sebek esetén.

5. Terhes nők és 10 év alatti gyermekek esetében. Terhes nők esetében a használat befolyásolhatja a magzat normális fejlődését.