BackFlex PRO™ Instrukciók

A legjobb eredmény érdekében használat előtt olvassa el ezt a használati útmutatót. A kézikönyv fontos biztonsági óvintézkedéseket és utasításokat tartalmaz a BackFlex™ PRO használatához és összeszereléséhez.

A BackFlex™ nagyszerű lépés az egészségesebb és boldogabb életmód felé. A BackFlex™ PRO célja, hogy a hát nyújtását egyszerűvé, biztonságossá, megfizethetővé és élvezetessé tegye. 

 

Optimális használati idő

Maga a használat időtartama nincs konkrétan meghatározva, és mindenkinél egyedi lehet. Mindenesetre tapasztalataink és vásárlóink ​​ajánlásaialapján a nyújtás legalább 3 percig tartson, és a nyújtási időt szükség szerint csak fokozatosan növelje.

A görbület beállítása:

A BackFlex™ PRO állítható tengellyel rendelkezik, amellyel az óramutató járásával megegyező vagy ellentétes irányba forgatva állíthatja be a görbületi szöget. A nyújtás intenzitása már teljes mértékben az Ön érzésétől, fizikai korlátaitól és orvosa javaslatától függ.

Minél nagyobb a görbületi szög, annál intenzívebb a gerinc nyúlása. 

 

Hogyan lazíthatja hátát a BackFlex™ PRO segítségével:

 1. Állítsa be az intenzitást a központi tengely elforgatásával.
 1. Üljön le, és helyezze a BackFlex™ készüléket a lehető legközelebb magához.
 1. Lassan feküdjön rá és élvezze a nyújtást.
 1. Ne felejtsen el lassan és egyenletesen lélegezni.
 1. Tartsa a kezét a teste mentén. Ha intenzívebbé akarod tenni a nyújtást, lassan nyújtsa ki a karjait, és nyújtsa ki a feje mögött.
 1. Ha ez a nyújtás még mindig túl intenzív az Ön számára, hajlítsa be a lábát a térdénél, hogy gyengéden tehermentesítse a háta alsó részét.


Fontos utasítások a BackFlex™ PRO nyújtási segédeszköz használatakor:

 • A BackFlex™ PRO nyújtóeszközt mindig a logóval ellátott oldallal használja a hát alsó részén.

 • A BackFlex™ PRO-t mindig sima, csúszásmentes felületen használja.

 • Fizikai állapotától függetlenül mindig a legalacsonyabb intenzitással kezdjen.

 • Ha nyújtás közben fájdalmat vagy fokozott kellemetlenséget érez, hagyja abba. A BackFlex™ PRO hátlazító segédeszköz eleinte kissé kellemetlen lehet, de soha nem okozhat fájdalmat.

 • Ha eleinte kellemetlen érzést érez, az a feszültség és a merevség mértékét jelezheti. 

 • Rendszeres nyújtással ennek az érzésnek el kell múlnia, de ha kétségei vannak, jobb, ha a további használat előtt orvosához fordul.

 • A BackFlex™ PRO akár 150 kg súlyt is elbír.

 • Fordítson különös figyelmet a napi fejlődésére. Az egyéni eredmények eltérőek lehetnek. Egyes felhasználók azonnali enyhülést és látható előnyöket tapasztalnak, míg másoknak több hétig is eltarthat.

 • A jó stresszoldó nyújtás egyik kulcsa a relaxáció. Lélegezzen mélyen be, lélegezzen ki finoman, és hagyja, hogy a testsúlya a gravitációval együtt dolgozzon.

Fontos: 

Bár bemutatjuk a BackFlex™ PRO összes előnyét, azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy egészségügyi problémák esetén, különösen krónikus fájdalom esetén MINDIG forduljon orvoshoz. A StretchFit™-nél bőséges tapasztalattal rendelkezünk, de a diagnózist a szakemberekre bízzuk.

A BackFlex™ készülék használata előtt konzultáljon orvosával, különösen akkor, ha már komolyabb vagy krónikus diagnózisai vannak (pl. porckorongsérv, scoliosis, gyulladásos betegségek...).

Vissza a termék oldalára:
https://stretchfit.hu/products/hatso-hordagy-backflex-pro