Corpus™ Instrukciók

Hogyan kell használni a hátsó fűzőt?

A Corpus™ hátsó fűzőt azok számára tervezték, akik az évek során rossz testtartást alakítottak ki. Szeretnénk megmutatni, hogyan kell használni ezt a gerincfűzőt a testtartás javítására.

1. lépés

Húzza át az övet a hurkokon, és rögzítse mindkét oldalon a tépőzáras szalag aljára. Ezután vegye fel a Corpus ™ hátkorrektort úgy, mintha az egy hátizsák lenne.

2. lépés

Győződjön meg arról, hogy kényelmesen érzi magát, és hogy a Corpus™ hátsó fűzője egyenesen és szépen illeszkedik a nyakára és a vállára. Fogja meg a hevedereket a karja alatt, és lassan húzza ki őket.

3. lépés

A hevedereket ne feszítse meg túlságosan. Éreznie kell, ahogy átnyúlnak a háton és a vállon, de nem szabad, hogy fájjon.

4. lépés

A vérkeringés szempontjából fontos, hogy ne szorítsa meg túlságosan. Éreznie kell, ahogy a vállai hátra húzódnak, a mellkasa pedig előre.

5. lépés

Ha úgy érzi, hogy a hátsó fűzőn további beállításokat kell végeznie, a termék közepén lévő pántot is beállíthatja (a képen látható módon).

 

 A Corpus™ testtartás-javító nagyszerű eszköz arra, hogyemlékeztesse testét a helyes testtartásra. Azonban ez nem egy varázseszköz, amely egyetlen lépésben megszünteti az összes problémát. A helyes testtartás eléréséhez nagyon fontos az is, hogy rendszeresen végezzen nyújtó gyakorlatokat, erősítse a hátát és a vállát.

A következő oldalakon 5 egyszerű gyakorlatot láthat a hát vagy a nyak ellazítására.

Figyelmeztetés: 

Annak ellenére, hogy bemutatjuk a Corpus™ Posture Corrector minden előnyét, mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy MINDIG kérjen orvosi tanácsot bármilyen egészségügyi panasz, különösen krónikus fájdalom esetén. A StretchFit™-ben sok tapasztalattal rendelkezünk, de a diagnózist a szakemberekre bízzuk.

A Corpus™ hátfűző használata előtt konzultáljon orvosával, különösen, ha már komolyabb vagy krónikus betegségei vannak (pl. porckorongsérv, gerincferdülés, gyulladásos betegségek...).