Hogyan kell megfelelően használni a KneeFlex™ térdmerevítőt?

Üdvözöljük a KneeFlex™ termékismertetőben. Ez a kézikönyv tartalmazza azokat az információkat, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki új KneeFlex™ térdmerevítőjéből.

Használati útmutató:

1. Lépés: TTEGYE FEL A TÉRDMEREVITŐT
Helyezze a KneeFlex™-t a térdére, és győződjön meg róla, hogy a lyuk a térdkalácshoz igazodik.

2. Lépés: HÚZZA MEG AZ ELASZTIKUS PÁNTOKAT
Húzza meg a pántokat a kényelmes kompressziós szint eléréséhez. Szükség szerint húzza meg őket, hogy megtalálja a térd optimális és kényelmes alátámasztását.

3. Lépés: TESZTELJE A MOZGÁSI SZABADSÁGOT
Győződjön meg arról, hogy a KneeFlex™ kényelmesen illeszkedik a térd köré, és a mozgás korlátozása nélkül nyújt támogatást. Tesztelje a mozgástartományát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a merevítő lehetővé teszi a természetes és kényelmes mozgást.

Kolenna orteza KneeFlex

 

Karbantartás és ápolás:

A térdmerevítő - KneeFlex™ hosszú élettartamának biztosítása érdekében kérjük, kövesse az alábbi utasításokat:

Tisztítás:
A KneeFlex™-t rendszeresen mossa kézzel, enyhe mosószerrel és meleg vízzel. Ezután alaposan öblítse ki az ortézist, és hagyja levegőn megszáradni.

Termékellenőrzés:
Rendszeresen ellenőrizze a terméket a kopás vagy sérülés jelei miatt. Ha bármilyen problémát talál, hagyja abba a használatát.

 

Biztonsági utasítások:

- A KneeFlex™ a térd stabilitásának támogatására és javítására szolgál; nem helyettesíti a szakszerű orvosi segítséget. Ha speciális egészségügyi problémái vagy a térde egészségével kapcsolatos aggályai vannak, kérjük, forduljon egészségügyi szakemberhez.

- Ne húzza túl a KneeFlex™-t, mert az korlátozhatja a vérkeringést vagy kellemetlen érzést okozhat. Állítsa be a pántokat, hogy megtalálja a megfelelő egyensúlyt a támogatás és a kényelem között.

- Ha a KneeFlex™ viselése közben fokozott fájdalmat, kellemetlenséget vagy bármilyen mellékhatást tapasztal, hagyja abba a használatát, és forduljon egészségügyi szakemberhez.

 

VIDEÓ KÉZIKÖNYV