Hogyan kell helyesen használni a LumbarFlex™ ágyéki övet?

Üdvözöljük a LumbarFlex™ termékismertetőben. Ez a kézikönyv tartalmazza azokat az információkat, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki új LumbarFlex™ övéből.

Használati utasítás:

1. Lépés: ÁLLITSA BE A HEVEDERT
Vegye fel a LumbarFlex™-t, és állítsa be a pántokat a kényelmes illeszkedés érdekében. Győződjön meg róla, hogy a termék illeszkedik a derekához anélkül, hogy túl szoros lenne.

2. Lépés: ELHELYEZÉS
Helyezze el a LumbarFlex™-et úgy, hogy az fedje a hát alsó részét, és támogatást és kompressziót nyújtson az ágyéki gerincnek.

3. Lépés: AZ ÖV RÖGZITÉSE
Rögzítse biztonságosan a pántokat, és győződjön meg arról, hogy a LumbarFlex™ a helyén marad a tevékenységek során.

 


Megjegyzés: A Tourmalin párna, a hőszigetelő párna és a zsebpárna a LumbarFlex™ ágyövvel használható opcionális tartozékok.


Karbantartás és ápolás:

Tisztítás:
A LumbarFlex™ nedves ruhával letörölhető és enyhe szappannal kimosható. Ne merítse a terméket vízbe, és ne mossa mosógépben.

Tárolás:
Amikor nem használja, a LumbarFlex™-t hűvös, száraz helyen tárolja, hogy megőrizze épségét.

A termék ellenőrzése:
Rendszeresen ellenőrizze a terméket a kopás vagy sérülés jelei miatt. Ha bármilyen problémát talál, hagyja abba a használatát.

 

Biztonsági utasítások:

- A LumbarFlex™ készüléket a hát alsó részének alátámasztására és fájdalomcsillapításra tervezték. Nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Egészségügyi problémák esetén javasoljuk, hogy konzultáljon szakorvosával a deréköv használatáról.

- A LumbarFlex™-t a mellékelt utasításoknak megfelelően használja. A nem megfelelő használat kellemetlenséget vagy sérülést okozhat.

- Hagyja abba a termék használatát, ha fokozott fájdalmat, kellemetlenséget vagy bármilyen mellékhatást tapasztal.

 

VIDEÓ KÉZIKÖNYV