Hogyan használja a NeckFlex™ nyaknyújtót?

A legjobb eredmény érdekében összeszerelés és használat előtt olvassa el ezt a használati útmutatót. A kézikönyv fontos biztonsági óvintézkedéseket és utasításokat tartalmaz a NeckFlex™ készülék használatához és összeszereléséhez.

A NeckFlex™ készülék birtoklása nagyszerű lépés egy egészségesebb és boldogabb életmód felé. A NeckFlex™ nyújtót úgy tervezték, hogy a nyak nyújtása egyszerű, biztonságos, megfizethető és élvezetes legyen.

Hogyan helyezze a nyakát a NeckFlex™ nyaknyújtó készülékre:

Amikor megérinti a fej alját, a koponya alatti részt, ahol a koponya kezdődik, a kemény rész tetejére kell helyezni ahol a 3 masszázspont található.

Az alábbi videón Lucia fizioterapeutánk látható, amint megfelelően pozícionálja a nyakát a NeckFlex™-en.


Ez azt jelenti, hogy nem szabad megpróbálni a nyakat a lehető legnagyobb mértékben nyújtani, hanem inkább a kemény résszel próbálja meg masszírozni a nyak felső részét "IGEN IGEN IGEN IGEN NEM NEM NEM NEM NEM" mozdulatokkal.

 

 

OPTIMÁLIS HASZNÁLATI IDŐ

Maga a használat időtartama nincs konkrétan meghatározva, és mindenkinél egyedi. Tapasztalataink és ügyfeleink szerint azonban a nyújtásnak legalább 5 percet, és legfeljebb 15 percet kell tartania a kényelemérzet határain belül.

 

A NECKFLEX™-NEK 3 ÁLLÍTHATÓ SZINTJE VAN:

1. Szint- kiinduló helyzet - a legkisebb nyújtást biztosítja kezdőknek

2. Szint- mérsékelt nyújtási tartományt biztosít

3. Szint- haladó felhasználók számára maximális nyújtási tartományt biztosít

 

A TERMÉK SZÉTSZERELÉSE HASZNÁLAT UTÁN

Javasoljuk, hogy a NeckFlex™-et minden használat után szerelje szét 2 részre, hogy a felső rész (hajlékony ív) hosszú ideig megőrizze eredeti formáját és rugalmasságát.

 

 

Figyelmeztetés:

Annak ellenére, hogy bemutatjuk a NeckFlex™ minden előnyét, mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy MINDIG forduljon orvoshoz bármilyen betegség, különösen krónikus fájdalom esetén. A StretchFit™-nél sok tapasztalattal rendelkezünk, de a diagnózist a szakemberekre bízzuk.

A NeckFlex™ használata előtt konzultáljon orvosával, különösen, ha már súlyosabb vagy krónikus betegségei vannak (például porckorongsérv, gerincferdülés, gyulladásos betegségek...)